Cím: 1183 Budapest, Akadály u. 15.  ·  Telefon: 06(1) 290-1967  ·  E-mail: mlajos@danubia-csomagolasi-kft.hu
 
 
Csomagolás
  

Export csomagolás - ládagyártás

Biztonságban tudhatja értékes export áruját akkor is, ha csak alkalmanként kerül sor tengerentúli szállításra.
Érzékeny gépipari berendezések, elektronikai cikkek tengeri csomagolása, a konténerbe rakott áru rögzítése szakértelmet igényel.
Gyakorlott kollégáink a helyszínen felmérik az export csomagolási feladatot. Ennek alapján meghatározzák, hogy milyen anyagok, eszközök szükségesek a csomagoláshoz és ajánlatot adnak a munka komplett kivitelezésére.

Rakományrögzítés
Vasúti és konténeres szállítás esetén a rakományrögzítés szakszerű elkészítése a feladó felelősége. Esetenként előforduló munkákhoz nehézséget jelenthet a feladónak megfelelő eszközöket és szakképzett munkaerőt biztosítani, ezért célszerű a rakományrögzítési szolgáltatásunkat igénybe venni. A munkához szükséges összes anyagot és eszközt (kitámasztó fákat, rögzítő hevedert, párnazsákot, hevederfeszítő szerszámot megbízható minőségben biztosítjuk. A munkát a vasúti rakodási szabályzat előírásainak megfelelően végzik el gyakorlott munkatársaink.

Exportcsomagolás
Az exportra kerülő gépeket és berendezéseket, ilyen irányú igény esetén, a megbízó telephelyén becsomagoljuk a klimatikus viszonyoknak és a várható szállítási igénybevételnek megfelelően. Az általunk készített külső és belső csomagolás biztosítja, hogy az áru kifogástalan állapotban, korróziómentesen jusson el a címzetthez.

Amennyiben szükséges, a  belső burkolatot légmentesen lezárt un. barrier (párazáró) fóliából készítjük (PET/ALU/PE fólia) és a belsejében a becsomagolt nedvességet páralekötő anyaggal (szilika gél / silica gel) lecsökkentjük.

A külső csomagolás általában láda. A ládát előzetes felmérés alapján tervezzük meg, a gép tömegének, egyensúlyi helyzetének, alátámaszthatóságának megfelelően, figyelembe véve a szállítás során számításba jöhető igénybevételeket úgy, mint darus, targoncás, stb., emelési, valamint az út során és raktározás során felmerülő halmazolási igénybevételeket.

A ládát lapra szerelt állapotban szállítjuk le a megrendelőhöz és a helyszínen állítjuk össze.

Az árut a láda belsejében elmozdulás ellen rögzítjük.

A kész ládára végezetül felfestjük a szabványos kezelési jeleket és a címzést.

 
 
Magunkról    |    Csomagolás    |    Hőkezelt ládák    |    Kapcsolat    |    Referenciák    |    Galéria   |   Vendégkönyv
  2008 © Danubia Csomagolási Kft. · Minden Jog Fenntartva!   4brainz - webdesign & development